Alla inlägg under mars 2009

Av marie - 27 mars 2009 13:27

Fick en utmärkelse från en blogg vän....så glad man blir!!

Tack så mycket Janet

Kram

Av marie - 27 mars 2009 09:33

Här i huste är stor frustration idag.  är upprörd på sjukvården, vaknade upp och hade ont överallt. Orolig för hur det ska bli med sjukgymnastik med en skada i nacken som doktorn säger är ofarlig..men han erkände ju ändå att han insåg att jag hade ont.

Är det av ekonomisk anledning dom inte vill operera ett diskbråck?? Inte min ekonomi iaf för det kostar att gå på sjukgymnastik, det kostar att vara sjukskriven och det kostar att ha ständig värk...

Sen är det ju riskerna med att tänja och träna en nackskada...jag förstår inte hur han tänker. Är man inte mera värd än att man kan vara försökskanin, om skadan försämras och jag tappar funktionen i höger arm för alltid....vad gör dom då?? 

Jag saknar jobbet, barnen och deras glada skratt och upptåg men vet att jag inte kan klara det med denna värk. Var hamnar man då??

Ingen vill väl lämna sina barn till en pedagog som går på stark morfinliknande smärtstillande för att klara dagen...omsorg för andras barn är ju ett uppdrag som är av största vikt anser jag men om man inte klarar det bör man kliva undan för friska , starka vikarier för barnens skull...och alltid vara lojal mot arbetsgivaren(kommunen)

Visst men var hamnar man då....jo i ekonomisk kris, en lullig tillvaro med ständig värk och ångesten över att inte duga till någonting alls.

Nej nu har jag gnällt färdigt och lämnar tillbaka bloggen till Ville...som jag är så oerhört glad över att jag har. Han tröstar och älskar mig villkorslöst och ger så mycket mer än han förstår.

Ville mattes älsklings kille!!


Av marie - 26 mars 2009 22:54

Jag har precis varit ute och inspekterat snön som Sigge sände mig, jag trodde att den skulle komma i lastbilar men det här är okey med. Matte är inte lika glad kan jag lova. Bara hundkojan klarar mera vinter för Liza ska kanske flytta ihop med mig, om jag får för matte förstås ;)

Nu är det dax att säga godnatt...vi hörs imorgon

Kram på er alla från mig och Matte!!

Av marie - 26 mars 2009 17:40

Matte kom hem från doktorn och var alls inte glad...han ville inte operera henne nu utan tyckte hon skulle satsa på sjukgymnastik först trots riskerna om försämring...

Nåja man får ju hjälpa till då tänkte jag. Tog på mig förklädet och börja med middagen...fick ju välja själv så det blir morötter, med morötter..

Låter bra va??

Av marie - 26 mars 2009 08:05

Väckte matte tidigt idag...hade liksom lite bråttom ut :(

Visst är det gott med tårta och ben och godis en hel dag men även en plåtmage som min knorrar efter en sån dag.

Matte är snäll hon klev upp och följde mig till ängen där jag kunde springa av mig lite magont.

Idag ska matte till den där doktorn som ska bestämma operation, hoppas det blir av fort så jag får tillbaka min friska pigga matte.

Lillmatte har lovat att vi ska vara ihop och leka då så slipper jag ligga och oroa mig för matte.

Sen är jag glad för att Sigge blev så glad, och för att vi tillsammans kunde glädja så många andra..Fantastisk känsla faktiskt...så lite , så enkelt och ger så mycket.

Hoppas alla får en riktigt skön torsdag.

Ville

Av marie - 25 mars 2009 20:52

Så avslutar man födelsedagen med att se på hockey..

Fast mitt lag har ju redan åkt ut...Ja jag hejar på MODO!!

Godnatt med er alla goa bloggvänner och tack för all uppvaktning!!

Jag är helt slut men lycklig och jag och Sigge är polare.


Av marie - 25 mars 2009 13:26

Så äntligen var det dax för KALAS!!!

Småvovvarna kom med paket och jag bjöd på tårta.

Gissa om jag fick ett ben. Lillmatte hae filmat när jag äter så den filmen läggs in senare.

Vi fick alla en varsin bit tårta....HUR GOTT som helst , jag lovar!!

En bra dag hitills....

Nu ska jag vila lite efter allt ståhej.

Tack alla för gratulationerna...Det gör en hund så glad "viftar på svansen"

Ovido - Quiz & Flashcards