Alla inlägg under juni 2009

Av marie - 15 juni 2009 09:55

Det startade på Göteborgs centralstation..

 Nu är det dax att kliva på tåget mot Norrland.

Väl igång blev allt bra men sen kom det en otäck hund som ville äta upp mig så vi hamnade i i GODSVAGNEN !!

Så här såg det ut i den ;)Men det var rätt okey ett tag....

Sen i Gävle fick jag och matte en egen kupé....då var det skönt att bara åka och längta fram till MellanselNär vi sen anlände till Örnsköldsvik efter 12 timmar var vi trötta .

Jag passade på morfarn som vilade sig i sin säng. Ser ni mig under sängen ;)När vi piggnat till var det dax att gå på upptäcksfär i Ö-vik. Matte kallade det Nostalgitripp!!Swedbank arena.....inte en enda MODO spelare kom ut och hälsade på mig, jag som är ett fans ....det var dåligt tycket jag men matte sa att det inte var säsong så dom är nog inte här...pyttsan!! Ska överväga mitt idolval!!!Stora Glassgubbar har dom iaf...lillmatte skulle säkert vilja ha den men som vanligt så bromsar min matte mig med att ta hem onödiga saker....hon begriper ingenting hon.


Den här tycket matte var rolig . Det var kladdat på en vägg vid folkets park...som ni ser var jag mindre road  ;(Det här huset växta min matte upp i Violvägen 19 i Svartby...nu tyckte jag matte var otroligt pinsam för farbrorn som bor där nu klippte gräs och matte stannade och fotograferade hans hus. Vi åkte fort därifrån innan han skulle fråga varför....Lilla kusin Pirri....jätterolig men lite ilsken på mig. Jag är försiktig som ni ser ;)Kusin Ester var det mera fart i. Hon är Pirris lillasyster hur det nu går till men hon var störtkul att leka med, jag blev väldigt betuttad i henne måste jag erkänna...Här vaktar jag på människovalpen lilla MI....en jätteglad liten tjejHär leker jag med människovalpen Juni...hon var jätte rolig och full av bus. Matte kallade henne för skrållan ;)

Lilla Juni gillar Hello Kitty så matte målade det på hennes vägg..

Här sitter jag i min bil och passar Filippa....Nu är vi en sväng i Umeå.

Här lär jag Ella gå i koppel, jätte duktig var hon på det.

Jag träffade Tuna....Wow vilken tjej....först så morrade vi lite på varandra men sen blev det ett pusskalas


På vägen hem stannade vi i Eskilstuna och där träffade jag SIGGE!!!

Jag tror att han blev lite sur över att jag var så snygg i verkligheten för vi svor åt varandra och kampade lite om vem av oss som är bäst!!!

Han har ju pussat på min Liza så lite sur var jag...men bara lite ;)Efter Eskilstuna åkte vi en bit till och kom fram till LIZA...

Jag trodde jag skulle smälla av som jag har längtat. Hon pratade massor och skällde på mig för att jag dröjt så länge med att dyka upp. Men vi gick till hennes koja och sen käkade vi middag och kollade in alla hennes leksaker.

Mums vilken brud hon är!!! MIN LIZA!!Nu vände vi hemmåt och där väntade lillmatte på mig....så skönt att gosa...Jag har längtat massor efter dig lillmatte!!!

Så här trött är jag nu efter en bilresa på 97 mil....och jag som inte gillar att åka bil.

Nu är det skönt att vara hemma.

Idag ska jag kolla in om allt är som det ska i min skog och min uteplats...

Kamrater ...vi hörs!!

ANNONS
Av marie - 13 juni 2009 11:41

Idag packar vi för hemresan. Den börjar tidigt på morgonen och slutar när vi når hemmet. Däremellan hoppas jag få träffa Sigge och självklart min Liza. Matte har talat med hennes husse i telefon så jag tror det r bestämt redan....det ska bli så spännande att få möta henne och få pussa på henne  lite ;)

Nästa vecka kommer min blogg att krylla av bilder från min lååååååånga resa.

Ha det gott kompisar.....vi hörs snart igen !!!

ANNONS
Av marie - 9 juni 2009 14:12

Tuna var i Övik och ringde mig så vi hann träffas en kort stund, men vi kanske ska ha en träff till i Umeå på torsdag..

Hon var lika fin i verkligheten som på bild och Sigge hon fick en puss från dig !!

Bilder kommer sen när jag är hemma igen

Av marie - 9 juni 2009 10:46

Det är så mycket att göra och så lite man hinner med ;)

Idag fick jag besked om att det bara var en av Olgas valpar som har överlevt, den kämpar på och ökar i vikt nu.

Jag tänker på dom och hoppas det blir bra. Lillmatte hjälper till och går ut med Hugo och Mikkan hörde jag...jag höjer tassen för det lillmatte!!!

Morfarn mår lite bättre idag (tror jag) han sov inatt iaf. Förra natten var han ju uppe och skruttade så han föll, jag fick väcka matte så hon kunde komma och hjälpa till...oj vad orolig jag blev då!!

Nåja vi tänker åka till Umeå imorgon ett par dagar, det ska bli kul och jag hoppas på att få en träff med Tuna ;)

Vi hörs igen...

Av marie - 7 juni 2009 21:58

Idag åkte matte på sin brorsdotters barns dop...jag stannade hemma och passade gubben!!

Jag har blivit jätte bra på det men jag vill ju ut och jaga brudar. Gissa om min kusin var fin....det rimmade ju bra. Vi busade jättemycket och jag erbjöd henne kärlek men fick nobben av henne och skäll av matte.....sablar att det ska vara så svårt och att det är så viktigt med rasen, jag vet ju inte ens vad dom menar med det : (

Olga min kompis hemma har fått sina valpar...4 st blev det även denna gång men en klarade sig tyvärr inte. Läget är kritiskt för dom 3 överlevande valparna ännu så vi håller tummarna att det ska gå bra. Måste nog snart hem så jag kan hjälpa till och passa..

Ha det så gott kompisar....jag återkommer

Av marie - 5 juni 2009 17:43

Hej kompisar. Morfarn är sjuk och jag passar honom jätte bra säger matte. Jag ligger under hans säng och vaktar ;)

Ikväll ska vi träffa min kusin/kusiner.. det är mattes brorsa som har 2 hundar/tjejer. Det ska bli kanon roligt...bilder ska tas självklart ....bloggen kommer att krylla av bilder när jag kommer hem .

Nospussar så länge..

Av marie - 3 juni 2009 15:19

Phuuuuu vilken resa. 2 stora hanhundar kom in i vagnen och ville äta upp mig. Matte och jag fick sitta i godsvagnen till Gävle innan vi  fick en annan kupé att sitta i.

Helt klart något för Hundfacket!!!

Bilder kommer sen när jag är hemma igen. Idag är vi jättetrötta eftersom vi knappt sovit något alls..

Jag återkommer .....nospuss på er kompisar!!

Av marie - 1 juni 2009 10:44

Efter en massa strul och knasiga planeringar har Matte nu sansat sig och bokat biljetten. Norrlandsresan blir av och vi åker imorgon tisdag. Natttåg heter det men avgår kl 17 och vi är inte framme förrän kl 7 på morgonen. Sitta får vi göra för att jag ska få följa med....ska snacka med hundfacket...Varför får vi inte liggvagn/sovvagn?? Nåja jag får ta på mig festblåsan och klara mig så bra jag kan, tåget stannar ju till ibland så man kan snabbkissa lite på en stolpe nånstans i Sverige ;)

Kameran ska följa med och har jag tur får jag träffa Tuna, vi kommer att befinna oss i samma stad nån dag ;) spännande!!!

Kompisar jag ska försöka hitta in och uppdatera er om min resa.

Ha det så gott så länge...

Nospussar till alla!!!

Presentation

Ville...en toppenkille!!

Omröstning

Vad tycker ni?? Är det rätt att använda "vita" lögner??
 Ja
 Nej
 Vet Ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Marie och Ville med Blogkeen
Följ Marie och Ville med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se