Direktlänk till inlägg 27 januari 2010

Så länge jag väntat...

Av marie - 27 januari 2010 08:37

Hej Kompisar

Som jag har väntat på att matte skulle hjälpa mig att uppdatera bloggen.

Men här i Villebo har det varit lite upp och ner sen matte var på sjukhuset. Nervblockaden gjorde henne smärtfri och gissa vad hon skulle göra...Allt hon inte kunnat göra på ett år. Håll i er vad hon grejade...Resultatet blev...KAOS!!

Japp ni läste rätt..Hon började att plocka överallt och var totalt oorganiserad, jag försökte Moffa åt henne men hon lyssnade inte...

  Matte blev totalt slut och fick feber, snorig näsa och huvudvärk...och dessutom släppte blockaden och hon hade helt plötsligt ont i alla muskler som hon inte använt på länge...TOK Matte!!!

Jag sa till henne att kom nu och lägg dig så gosar vi iatället..

  Det funkade en stund sen började hon pladdra på om allt som måste göras igen..

Vaddå?? Ta det lugnt....Tok Matte!!!


Vi har inget hört om operation ännu men vi hoppas ju självklart på att det ska bli snart...och då kommer matte att ta det lugnt hoppas jag.

Då blir det att blogga själv ett tag så det är bara att träna på det...

  Man vill ju liksom veta hur ni har det ute i landet kompisar..Malte och Snoken i söder och Torsten  norr....och Sigge på mitten...hihihi!!

Ska försöka återkomma snarast men nu ska jag ge mig ut och kolla in era bloggar och läsa mig till hur ni har det

Nospussar

 
 
Carina

Carina

27 januari 2010 10:15

Du är en snäll vovve som håller reda på matte, kan tänka mig att det inte är lätt för henne när smärtan helt plötsligt försvann att ta det lugnt. Nä då vill man passa på att fixa och trixa. Hoppas ni kan ligga och mysa lite idag oxå men kanske ta en långpromenad i snön. Ha en underbar dag

http://tysonochganget.blogspot.com

 
Tuna

Tuna

27 januari 2010 13:14

Ja, vem har inte väntat... Mattar glömmer lätt bort att vi ska blogga om det viktiga hundlivet. Ville-matte måste nu ta det lugnt. Det är bättre med lite skit i hörnen än ett rent helvete.

http://tuna.bloggplatsen.se

 
Tea

Tea

27 januari 2010 16:05

Hejsan Ville kompis! Tack för pussarna. Jag är en stor tjej idag, Många pussar tbx från Tea bus!

http://fritzesvag.com

 
Hunden Liza

Hunden Liza

27 januari 2010 23:52

Asså sötnos, du måste ju verkligen säga till den där matten på skarpen att hon ska ta det lugnt, så där kan hon ju inte hålla på. FY PÅ MATTEN!!
Fast egentligen så kan man ju förstå henne att hon vill ta tag i saker som hon inte kunnat tidigare. Det är kanske så att vi ska skriva "fy på sjukvården" i stället som inte har gett henne någon op tid ännu.

http://hundenliza.blogspot.com

 
Ingen bild

malte o snoken

28 januari 2010 10:07

Ja det är klart har man inte ont blir man ju jättelycklig o göra allt man missat... men matte d måste lova oss o va rädd om dig så att op får effekt o så kan du göra massa saker sen. Du ville du får sätta dig på matte så hon inte kan röra sig alls ett tag!!
slafspussar o försiktiga buffar

 
Valle Vagabond

Valle Vagabond

28 januari 2010 18:23

Å Ville. Du kan verkligen ta saken i egna tassar. Bra att du försöker hålla lite koll på din matte. Ge henne en puss, så lugnar hon sig nog. Kul att se dig här.

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
Giah

Giah

28 januari 2010 23:39

Haloj!!!
Va skönt det såg ut att ligga under täcket med huvudet på kudden :) så vill jag oxå ligga!!! Du får voffa till min matte och säga att det är så vi hundar vill ha det...Hon lyssnar INTE på oss!!!
Min matte säger att hon förstår din ;) hon skulle gjort lika dant om hon kunnat...Men hälsar att din matte ändå ska försöka ett INTE göra ALLT på en gång ;) Lättare att vara klok åt någon annan :)
Va duktig du är som lär dig bloggar själv!!!!
Här har vi nästan snöat in...25-30cm på ett dygn!!!
Härligt tycker jag, Alyza och Dahro, är så skoj att busa i snön...Matte och husse klagar över skottningen och pulsandet...Men vadå, det är ju bra träning för benmusklerna ;)
Snöiga pussar Giah

http://www.belgarhuset.com

 
Ingen bild

malte o snoken

29 januari 2010 15:12

fredagspussar till villegos o matte!! hoppas nacken återhämtat sig lite o alla muskler som hon inte visste hon hade...

 
Ingen bild

malte o snoken

30 januari 2010 12:48

ja vilken smart höger vänster ville! vi vill gärna inte gå i vägkanten om det är mkt slask, snö vatten el annat otäckt där o så luktar det alltid gottigare på andra sidan... då säger matten "Nej!" då går vi tillbaka till vår snömoddiga kant för vi vet att matte blir arg om vi byter utan att matte sagt till. Matten vet knappt själv hur vi lärt oss det här hon kan knappt ta till sig äran men är väldigt glad att vi inte springer ut i vägen när vi möter bilar o så. vi får ingen Frolic men matte säger vi är duktiga pojkar o då sträcker vi lite extra på oss o viftar me svansen...fast nu när vi hört att man kan få frolic så kanske vi ska sluta förstå va matte pratar om där i vägkanten...hmmm... tack för tipset ville!
slafspuss på lörda´

 
Myrra

Myrra

30 januari 2010 16:44

Oj, vilket elände för din matte,Ville! Stackars hon! Inte lätt att hålla igen när man plötsligt känner sig jättebra! Hoppas hon tar det lugnare ett tag nu och du får nog försöka ha lite tålamod fast det är svårt. Du är ju så duktig och klarar så mycket på egen tass ser det ut som!:)

http://hundenmyrra.blogspot.com

 
Älsa & Ästher

Älsa & Ästher

31 januari 2010 18:05

Nämen Ville vilken matte du har!!!! Så får hon väl inte härja runt så hon blir dålig!! Bit henne i rumpan och tala om på skarpen att hon tar det lugnt!
nospussar från oss=)

http://leonland.bloggplatsen.se

 
Torsten

Torsten

1 februari 2010 13:31

Du måste se till så din matte tar det LUGNT....hon verkar ju ha lite svårt för det! Bra att du fixar bloggen iallfall, när inte hon orkar!
Ha det så bra, Ville o Marie, vi tänker ofta på er!!!
Kramar

http://prinstorsten.blogg.se

 
Wille

Wille

2 februari 2010 23:30

Hittade hit från en bloggkompis sida och tänkte bara lämna några tassavtryck hos dig från mig ! Hoppas du får fart på matte nu. Min matte har också varit lite "seg" den här veckan som gått. Nu är hon lite piggare.

http://willebus.bloggagratis.se

 
Stella & Doris

Stella & Doris

3 februari 2010 23:51

Hoppas att din matte mår bättre och att hon tar det lite lugnt!! Så söt du är där vid datorn, men förståss, du är ju alltid söt!!

Snöpussar från Boråstjejerna

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Wille

Wille

3 februari 2010 23:52

Javisst har jag ett snyggt namn !
Idag har jag busat med matte en massa och träffat några skälliga Faraoner. Ja de hette något sådant !
Vi hade jättekul, men jag gillade tjejen bäst - förstås !

http://willebus.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Wille

4 februari 2010 20:29

Hej Ville !
Hur är det med matte din. Hoppas att hon mår bra. Pussa henne från mig annars är du snäll.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av marie - 5 oktober 2012 11:21

Hej kompisar Idag blev skittmatte arg på mig och då menar jag inte bara arg utan skogstokig faktiskt. Jag tog mig nämligen en tut till skogen på egen tass..ja vad hade hon väntat sig ? Hon släpper ut mig på bakgården där jag iof brukar ligga . Me...

Av marie - 17 februari 2012 13:58


Nu har jag tröttnat på att vänta ut matte. Jag tar saken i egen tass och bloggar.... Hoppas ni alla har det bra och att ni njuter av Vintern.... Jag fullständigt älskar snö, mängder av kall vit läcker snö att rulla sig i , att äta och bara spr...

Av marie - 26 maj 2011 21:36


Skitmatte har struntat i bloggen och inte uppdaterat på hur länge som helst. Jag mår bra fast värmen som kom blev lite för mycket för mig. Nu ligger jag mest i min buskkoja och är på landet med nya familjen vi fått jag och matte.   Jag hoppas ni...

Av marie - 31 mars 2011 11:56


Jag har ju knappt hunnit ut genom dörren för att superspana efter vitsipporna så får jag veta att Sigge hittat murklor....eller hans matte men det är ju ett samarbete :) Nåja jag förlorade och Sigge vann... Grattis grabben!!! Jag tänker inte depp...

Av marie - 28 mars 2011 15:03


Med spänning sprang vi ut i morse jag och matten för att upptäcka att det snöat... vad i hela friden är detta.....nu ska ju våren komma och Vitsipporna växa för fullt.   Så här såg det ut i april 2009...  Må bäste hund vinna.... Lycka till på...

Presentation

Ville...en toppenkille!!

Omröstning

Vad tycker ni?? Är det rätt att använda "vita" lögner??
 Ja
 Nej
 Vet Ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards